Badeværelse

Badeværelset er til mere end blot sanitære forhold. Det er et funktionsrum til kropslig pleje, opbevaring af relaterede produkter, tøjvask og så selvfølgelig til når naturen kalder. Et komfortabelt og behageligt badeværelse er med til at give ro i sjæl og krop – både praktisk og faktisk. For mange er det et sted forbundet med selvforkælelse eller afslapning. Derfor er det også et meget privat rum, som fortjener en vis opmærksomhed, når der skal renoveres eller bygges om.

Hos Tømrer København deler vi gerne ud af vores erfaring med renovation af badeværelset. Vi er eksperter i installation af faciliteter såsom brusekabiner, badekar, og boblebad. Hvad end det drejer sig om rækkehus eller sommerhuset, så er vi klar til at hjælpe dig på vej til, at kunne gå glad i bad. Et nyt bad giver glæde i hverdagen – til alle medlemmer af husstanden.

At skabe det perfekte badeværelse kan være en svær opgave for de fleste, da der er tale om et rum. Der skal tages forhold til både praktiske, funktionelle, tekniske og oftest æstetiske overvejelser. Typisk søger man et badeværelse, som er en afspejling af ens personlighed og stil, og som giver komfort i dagligdagen.

For at opnå den komfort er det vigtigt, at badeværelset har det rette inventar og fornødenheder, som giver glæde og værdi i brugen deraf. Det gør sig blandt andet gældende ved valg af passende håndvask, vandhane, gulvfliser, vægklinker og bad. I sin helhed formes de rette rammer og miljø.

Modtag et uforpligtende
tømrer-tilbud

tømrer københavn - badeværelse vask bad

Komfort er en vigtig faktorer, der er med til at skabe det ideelle badeværelse. For at sikre komforten er god ventilation og optimal belysning på badeværelser afgørende. Det er med til at gøre badeværelset et forfriskende sted at opholde sig, uanset om man skal i bad, barbere sig eller smukkesere sig. Samtidigt forhindre en sund konstruktion, at fugt og vanddampe kan afledes og ikke forsager gener andre steder i byggeriet.

Særligt er det, at badeværelset er det eneste rum i hjemmet, hvori vandplaskeri forekommer på daglig basis. Ofte bliver badeværelset transformeret om til børnenes eget lille vandland, men det er ikke ren sjov og ballade med en vand- eller dampskade. Det kan påvirke de omkringliggende rum og lokaler, og som selvsagt kan blive en dyr fornøjelse at rette op på.

Kvalitet der holder vand

Fugt, råd og skimmel er enhver bygnings værste fjende. Derfor er det vigtigt at sikre, at dampspærren fungerer som den skal – og at det komplimenteres ikke alene af klimaskærm og konstruktion men også interiør og materialevalg. Hos Tømrer København bygger, monterer og renoverer vi badeværelser i alle størrelser og stilarter. Vi giver gerne gode råd med på vejen, når det angår inspiration, planlægning og renovering af badeværelse, når pladsen er trang, eller når der er plads til en smule mere luksus.

tømrer københavn - skruemaskine

Modtag et uforpligtende
tømrer-tilbud