Vinduer og døre

Vi er åbne for solid rådgivning

Et dørhåndtag er bygningens håndtryk. For det er ved hoveddøren, at man som gæst bydes velkommen i hjemmelige rammer. Døre er blandt de mest anvendte komponenter i et hus, som aktivt bruges i dagligdagen. Ethvert hjem fortjener en god, solid og sikker dør. De komplimenterer vores vinduer som et af de komponenter, der i huset tillader, at vi åbner op for omverden og lukker den ind i vores hjem. Men samtidig kan dette udnyttes af indbrudstyve og svage sjæle, der kan tvinge sig adgang hvis ikke sikkerheden er i top. Derfor giver vi gode råd og godt håndværk med på vejen, når det gælder montage og udskiftning af døre og vinduer.

En dør er ikke bare en dør. Der finde mange forskellige typer døre til forskellige formål. Hos Tømrer København har vi mange års erfaring med døre i alle afskygninger. Vi udskifter og monterer eksempelvis hoveddøre, skydedøre, foldedøre og yderdøre.

Døre til indendørs brug findes i et væld af stilarter og konfigurationer, og de er alle lavet af forskellige materialer – såsom træ, plast, metal, glas eller en kombination deraf. Den type dør, du vælger til dit hjem, kan være med til at ændre dit hjems stilistiske udtryk, og kan puste nyt liv og sjæl ind i hjemmet. Desuden er valget af de rette døre også i høj grad med til at nedsætte støj på tværs af hjemmet, og de er også med til at give det fornødne privatliv.

Vores rådgivning er skræddersyet til jeres specifikke behov og tager udgangspunkt i jeres situation. Vi er opmærksomme på særlige behov, der muligvis ikke er til at få øje på for det utrænede øje, som for eksempel vinduer til bestemte boligtyper, vejrforhold eller bygningskonstruktioner.

Modtag et uforpligtende
tømrer-tilbud

tømrer københavn - vindue

Hold varmen

Selvom vinduer gør det muligt at kigge ud på vind og vejr, så spiller de også en enormt stor rolle i forhold til varmeudnyttelsen inde i huset. Faktisk er utætte vinduer en af de største syndere, da det ofte er her den dyre varme slipper ud grundet utætheder. Vi anbefaler altid at holde vinduer ved lige. Vi monterer den bedste kvalitet fra producenter som Velux, Velfac, Hvidbjerg og Rationel i formater som blandt andet termovinduer, ovenlysvinduer og sparvinduer.

Vi interagerer med døre og vinduer mange gange i løbet af en dag. I de fleste hjem er døre og vinduer nogle store og synlige elementer, som derfor fortjener stor opmærksomhed, når der skal monteres nye døre og vinduer, eller de gamle skal udskiftes.

Sæt ikke din dør på klem for indbrudstyve

Hos Tømrer København har vi sikkerheden for øje, så både døre og vinduer holder uventede gæster ude. Vi håndterer både udskiftning af nøglelås, låsekasse, cylinderlås og omkodning af låsecylinder. En god lås skal være modstandsdygtig med sikkerheden i top. Det sikrer vi, så I kan sove trygt om natten og sikre jeres både egendele og værdier i dagtimerne – på bedst mulig vis.

tømrer københavn - montør

Modtag et uforpligtende
tømrer-tilbud