Køkken

Køkkenet er det mest anvendte funktionsrum i det moderne hjem. Det er et rum, som dagligt bruges af alle husstandens medlemmer – både til morgen, middag og aften. Derfor vægter de fleste danskere et velfungerende, funktionelt og æstetisk køkken, der danner trygge ramme og give kvalitet til hverdagen.

I dag tilskrives de fleste privatkøkkener mere end bare madlavningsfunktion. De bryder den traditionelle ramme, og ligger sig ofte i åben forbindelse til opholdsrum af mere hygsom og social karakter. Køkkenalrummet (eller samtalekøkkenet) er blevet stedet hvor familien Danmark samles i tide og utide – som når børnene vil sidde og tegne, mens forældrene laver mad. Der er en merværdi at finde i den slags køkkener. Og med et kreativ indgreb eller to kan de fleste boliger åbnes op for muligheden.

Har du udset dig et drømme-køkken fra Kvik, Svane eller Ikea? Vi monterer efter egne opmålinger for at sikrer, at der er plads til skabe, skuffer og hvidevarer i både bredde og højde. Samtidigt indtænker vi rummets VVS- og elektronikforbindelser, for at opnå et harmonisk og funktionsdygtigt køkken.

For at mindske besværet tilbyder vi en totalløsning, der inkluderer en effektiv afmontering og fjernelse af det gamle køkken efterfulgt af en tilpasset installation af det nye køkken.

Kontakt os hos Tømrer København i dag for en uforpligtende samtale omkring dit drømmekøkken.

Modtag et uforpligtende
tømrer-tilbud

Modtag et uforpligtende
tømrer-tilbud